DSpace Repository

Aktiviti antioksidan dan kandungan bahan fenolik dalam buah jering (Pithecellobium jiringo) pada tahap kematangan yang berbeza (muda, tua dan bercambah)

Show simple item record

dc.contributor.author Siti Asliza Ahmad
dc.date.accessioned 2018-01-02T03:27:34Z
dc.date.available 2018-01-02T03:27:34Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7873
dc.description.abstract Kajian ini dijalankan untuk menentukan aktiviti antioksidan (AA) dan kandungan bahan fenolik (KBF) dalam buah jering pada tahap kematangan berbeza iaitu buah muda, tua dan bercambah. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Terengganu: Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia en_US
dc.subject LP 33 FASM 3 2006 en_US
dc.subject Siti Asliza Ahmad en_US
dc.title Aktiviti antioksidan dan kandungan bahan fenolik dalam buah jering (Pithecellobium jiringo) pada tahap kematangan yang berbeza (muda, tua dan bercambah) en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account