dc.contributor.author | Siti Asliza Ahmad | |
dc.date.accessioned | 2018-01-02T03:27:34Z | |
dc.date.available | 2018-01-02T03:27:34Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7873 | |
dc.description.abstract | Kajian ini dijalankan untuk menentukan aktiviti antioksidan (AA) dan kandungan bahan fenolik (KBF) dalam buah jering pada tahap kematangan berbeza iaitu buah muda, tua dan bercambah. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Terengganu: Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia | en_US |
dc.subject | LP 33 FASM 3 2006 | en_US |
dc.subject | Siti Asliza Ahmad | en_US |
dc.title | Aktiviti antioksidan dan kandungan bahan fenolik dalam buah jering (Pithecellobium jiringo) pada tahap kematangan yang berbeza (muda, tua dan bercambah) | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |