DSpace Repository

Kesan penceluran dan pengeringan ke atas warna dan ciri-ciri berfungsi pelbagai jenis ubi tempatan

Show simple item record

dc.contributor.author Mazlin Abd. Basha
dc.date.accessioned 2018-01-02T03:45:33Z
dc.date.available 2018-01-02T03:45:33Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7931
dc.description.abstract Kajian ini dijalankan bagi mengkaji kesan penceluran dan pengeringan terhadap warna. kandungan lembapan, kandungan bahan fenolik, ciri-ciri berfungsi ubi seperti kadar keterlarutan, keupayaan pengembangan dan kadar penyerapan air bagi empat jenis ubi yang berlainan iaitu ubi kayu, ubi keledek, ubi keladi dan ubi badak. en_US
dc.language.iso en en_US
dc.publisher Terengganu: Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia en_US
dc.subject LP 18 FASM 3 2006 en_US
dc.subject Mazlin Abd. Basha en_US
dc.title Kesan penceluran dan pengeringan ke atas warna dan ciri-ciri berfungsi pelbagai jenis ubi tempatan en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account