DSpace Repository

Kesan gentian daripada serbuk hampas tebu dan serbuk emping oat terhadap ciri-ciri fizikokimia dan sensori biskut

Show simple item record

dc.contributor.author Asfarina Kormin
dc.date.accessioned 2018-01-03T02:28:46Z
dc.date.available 2018-01-03T02:28:46Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8016
dc.description.abstract Kajian ini dilakukan bagi melihat kesesuaian penggunaan serbuk emping oat dan serbuk hampas tebu dalam penghasilan biskut melalui analisis fizikal, analisis kimia dan juga penilaian sensori. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Terengganu: Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia en_US
dc.subject LP 3 FASM 3 2006 en_US
dc.subject Asfarina Kormin en_US
dc.title Kesan gentian daripada serbuk hampas tebu dan serbuk emping oat terhadap ciri-ciri fizikokimia dan sensori biskut en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account